Huwelijksreis Mauritius

Een huwelijksreis Mauritius boeken? Mauritius heeft iets magisch. De lokale bevolking glimlacht je tegemoet en geeft je meteen een relaxt gevoel. Ideaal voor een huwelijksreis! Met zijn hagelwitte stranden, azuurblauwe heldere zee, palmbomen en prachtige resorts kan dat ook niet anders. Een waar paradijs! Het is niet gek dat Mauritius misschien wel de meest populaire huwelijksreis bestemming is!

Huwelijksreis Mauritius – Informatie

Het eiland Mauritius heeft zich door de jaren heen goed ontwikkeld. De mensen zijn enorm gastvrij, vriendelijk en vinden het fijn om jullie van alle gemakken te voorzien. Dus als je er eenmaal bent, word je ook heerlijk in de watten gelegd.

Willen jullie wat activiteiten ondernemen? Het eiland heeft onnoemelijk veel historische plekken, culturele diversiteit en ongelimiteerde activiteiten om je bezig te houden als je even wat anders wilt dan zwembad en zee. Het indrukwekkende Black River National Park, beslaat 3,5% van het land. Snorkelen en duiken kan natuurlijk ook perfect op Mauritius. De onderwaterwereld wordt als één van de mooiste van de Indische oceaan gezien.

Heerlijke lokale gerechten, een beat van sega muziek op de achtergrond, de party spirit van de locals en zijn onovertroffen stranden maken waarom Mauritius door zo velen wordt gezien als een huwelijksreisparadijs op aarde.

Menu