Huwelijksreis Zuid-Afrika

Op zoek naar een huwelijksreis Zuid-Afrika? Hebben jullie zin in een avontuur? Op zoek naar het complete huwelijksreisplaatje in een land dat je hart zal verwarmen? Zuid-Afrika is de huwelijksreisbestemming voor jullie. Er zijn veel landen die en hoge diversiteit hebben aan verschillende soorten landschappen. Maar Zuid-Afrika, met goddelijke stranden langs de gehele kust, de vele wildparken in het noorden en de uitgestrekte woestijnvlaktes in het westen maakt dit land een perfecte bestemming voor een gevarieerde huwelijksreis.

Huwelijksreis Zuid-Afrika – Historie

Kaapstad is de plek waar de Hollanders in 1652 voor het eerst contact hadden met de lokale bevolking. Met de mooie baai en Tafelberg en de goede geografische ligging was dit een ideale plek om een kamp op te zetten. Vlakbij Kaapstad ligt Kaap de Goede Hoop, een ruige winderige plek waar de bavianen graag een kijkje in je auto nemen.

Huwelijksreis Zuid-Afrika – Algemene informatie

Vlakbij Kaapstad liggen mooie plaatsjes als Franschoek en Stellenbosch, met typische Hollandse huizen (Cape Dutch) en uitgestrekte wijnvelden. Wil je vanaf KAapstad een mooie tocht maken, dan is de Gardenroute een leuke optie. Je rijdt langs plaatsjes als Knysna, Mosselbaai en Plettenberg, met lange stranden en mooie baaien, maar ook rotspartijen die recht de zee in lijken te zakken. Spannende activiteiten langs de kust zijn mogelijk, zoals sharkdiving, parasailing, snorkelen en walvissen kijken. Iets het binnenland in ligt Oudtshoorn, waar je de Cango Caves in kan. Ietwat commercieel maar toch erg indrukwekkend! Vlak boven Port Elizabeth ligt het Addo Elepahnt Park: Big 5 bezichten op het einde van de Gardenroute.

In het noordwesten kunnen jullie een wild park bezichten, zoals het Kruger park. De grootste attractie in Zuid-Afrika, waar jullie veel beesten zullen tegenkomen als olifanten, leeuwen, luipaarden, giraffen, gnoe’s en misschien wel nijlpaarden. Kortom, laat je tijdens jullie huwelijkreis verrassen door Zuid-Afrika, het land van de onbegrensde mogelijkheden!

Menu