Huwelijksreis Griekenland

Een huwelijksreis Griekenland is er een lekker dicht bij huis, maar wel eentje om nooit meer te vergeten! Griekenland bestaat voor 20% uit eilanden, heeft een zeer oude historie en heeft meer dan 15.000 km strand. Kortom, een perfecte locatie voor een huwelijksreis!

Huwelijksreis Griekenland eilandshoppen

Islandhopping van Naxos voor een echt strandgevoel, naar Amorgos voor een echte Griekenland ervaring en natuurlijk Santorini, het huwelijkseiland bij uitstek mag hier niet ontbreken. Een strandwandeling langs de azuurblauwe zee met mooie bergen op de achtergrond staan garant voor een ware romantiek. Griekenland heeft daarnaast een rijk verleden en heeft daardoor veel bezienswaardigheden. Samen filosoferen over jullie toekomst kan hier op zijn best! Daarnaast zijn er de enorme velden met olijfbomen en wijnstokken, die omringd worden door de woeste natuur.

Klimaat in Griekenland

Het klimaat in Griekenland is ideaal: Nergens is de lucht zo mooi blauw als in dit land en in de zomer schijnt de zon praktisch altijd! Korting, geniet van jullie huwelijksreis in Griekenland aan het strand onder het genot van een glaasje champagne of Ouzo.. En een ondergaande zon. Een betere start van jullie huwelijk kan je niet wensen!

Luxe vakantie boeken? Boek dan een swim up kamer Griekenland.

Menu