Huwelijksreis Dubai

Een huwelijksreis Dubai boeken? Dubai is een stad van contrasten. Al eeuwen wonen er mensen in het gebied wat nu Dubai heet, die vroeger leefde van visserij, handel en parelduiken. Daar zijn overblijfselen van zoals het fort van Al Fahida en oude moskeeën. Maar Dubai staat natuurlijk vooral bekend om zijn luxe toerisme, wat naast de handel en financiële activiteiten een van de grote inkomsten van de stad is. Houden jullie van luxe? Denk aan strand, shoppen en toch wat avontuur? Dan is Dubai een land om te overwegen voor jullie huwelijksreis!

Huwelijksreis Dubai – Informatie

Investeringen in toerisme hebben ervoor gezorgd dat hier de meest exclusieve resorts en hotels zijn verrezen, onder andere het bekende Burj Al Arab, dat zichzelf 7 sterren heeft toegekend. Andere bekende projecten zijn de Schier-eilanden die vanuit de lucht een palm en de wereld tonen, met exclusieve vakantiehuizen en hotels.

Voor wie van shoppen houdt, is Dubai een walhalla. De meest exclusieve merken hebben hier allemaal hun plekje weten te bemachtigen in een van de grote winkelcentra. Maar er zijn ook nog traditionele martjes, een goud zouk en Arabische winkeltjes. Voor ieder wat wils dus. En de prijzen liggen vaak beduidend lager dan in Nederland

Huwelijksreis Dubai – Activiteiten

Voor wie gekke dingen wil doen is Dubai ook een geschikte stad. Skiën midden in de woestijn? Het kan in de grootste indoor skibaan waar zelfs een zwarte piste is gebouwd. Of een woestijn safari maken met een 4×4, waarbij je op volle snelheid zandduinen op moet rijden om er voor te zorgen dat je de top wel bereikt en niet vast kom te zitten. Spanning genoeg dus!

Menu