Huwelijksreis Italie

Een huwelijksreis Italië boeken? Het land van de trendy mode, pizza, prachtige landschappen en kustgebieden en een rijke historie. Waarom ver weg als we eigenlijk een van de mooiste landen dicht bij huis hebben? Een huwelijksreis naar Italië staat garant voor romantiek en genoet!

Huwelijksreis Italië – Bestemmingen

Wat dachten jullie van Venetië, Napels, Rome, Sardinië, Sicilië of Florence? Allemaal steden met een eigen identiteit en architectuur. De rijke historie van Italië wordt hier aan je tentoongespreid. Deze schitterende steden inspireerden schilders en dichters door de eeuwen heen. Oude gebouwen uit de Romeinse tijd, idllische smalle straatjes met kleine restaurantjes waar jullie kunnen genieten van heerlijke simpele Italiaanse gerechten en lokale wijnen.

Huwelijksreis Italië – stranden

Maar ook de kustlijn verdeint de nodige aandacht. Prachtige stranden, onaangetaste vissersdorpjes waar je kraakverse vis kan eten, ruige rotspartijen, eigenlijk te veel om op te noemen. Het klimaat spreek voor zich: veel zon en een zeer aangename temperatuur. Ook ’s avonds, het favoriete dagdeel van de Italianen waar ook jullie in mee getrokken zullen worden. Een huwelijksreis in Italië: La Dolce Vita!

Menu